Winkelwagen Geen producten

Gastenboek

Monique v.d. W - 23/04/2019 om 14:58

Tommy (griffon 10 jaar oud) begon afgelopen zomer wat mank te lopen, omdat ik inmiddels al de nodige ervaring had met AmiQure Mobility (gezien mijn inmiddels overleden Bordercollie het hier de laatste 6 jaar van haar leven zeer goed op gedaan heeft, zij is zonder ********* 16 oud geworden. Super!). Dus gaf ik Tommy ook de Mobility, na een bezoek aan de dierenarts werd duidelijk dat hij snel stram wordt in de spieren. Tommy heeft een gewicht van 16 KG dus gaf ik hem 2,5 tablet per dag en binnen een paar weken, liep hij weer helemaal soepel. Inmiddels zijn we gezakt naar 2 tabletten per dag. En Meneer gaat als een speer, we kunnen weer dagelijks lange afstanden afleggen wat we heel graag doen, uren zwerven door de bossen, hij speelt weer en is super vrolijk.
AmiQure Mobility is een geweldig product, dat is zeker.

Mevrouw G.S. - 19/04/2019 om 14:01

Fijn dat u mij steeds een mail hebt gestuurd. Ik heb ook verschillende producten gebruikt voor de tanden perfect vuurwerk en voor de botten. Helaas is mijn hondje 3 weken terug overleden op 16 jarige leeftijd. Ik kreeg altijd een compliment van de dierenarts over zijn tanden, ze begreep er niets van dat die zo mooi bleven en dat voor een poedel. Ik neem geen nieuw hondje gezien mijn leeftijd . Ik heb steeds reclame gemaakt Wilt u mij uit het bestand halen Vriendelijke groeten G. S.

W Smit - 03/09/2018 om 10:58

Ik heb vorig jaar voor ons hondje uit buitenland geadopteerd is AmiQure-bij Stress gekocht omdat hij zo extreem bang is voor vuurwerk en we hebben het idee dat het wel wat geholpen heeft we hebben het ook al vanaf begin december gegeven omdat hij dus echt heel extreem bang is ervoor het jaar ervoor (toen hadden we hem net geadopteerd) kroop hij het liefst in de muren maar dat was afgelopen oud en nieuw gelukkig niet zo hij was nog wel angstig maar niet zo extreem als het jaar ervoor toen we dit nog niet gebruikte!
Ga dit jaar zeker weer kopen voor hem!

M. de Roos - 15/03/2018 om 13:35

Sinds een week gebruik ik nu Amiqure Mobility voor onze oude dame van 13 jaar. Ze heeft de laatste tijd wat meer moeite met langer lopen tv haar arthrose. Pijnstilling van de DA werkt wel maar ik wil haar dat liever niet dagelijks geven dus ging op zoek naar een alternatief.
Ik kwam uit bij AmiQure Mobility en moet eerlijk zeggen dat ik de recensies met de nodige scepsis heb gelezen....."jaja, promotieverhaaltjes...eerst zien en dan geloven" maar nu mijn hond pas een week dit middel gebruikt en ik al zie dat ze meer plezier heeft in lopen (dus minder pijn anders zou ze niet vooraan staan om uit te gaan!) ben ik toch erg blij met dit resultaat. Ben benieuwd of er nog meer verbetering in zit bv in nog wat soepeler gaan lopen. Maar tot nu toe geen spijt van deze start met Amique Mobility!

lucy nienkemper - 09/06/2017 om 15:27

Sinds enige tijd, bestel ik voor Beau de Bordercollie van bijna dertien
Mobility, ze doet het prima!!, ze heeft heel veel baat bij dit middel, ze loopt weer goed, en is weer vrolijk, gezien haar leeftijd maken we niet
meer grote wandelingen, hiervoor liep ze vaak mank en was vaak stram, ik vind het een supermiddel en ik raad het middel, ook vaak aan op Facebook,op de vrolijke bordercollieclub, en honden en zo, zodat de baasjes bekend worden met dit supermiddel!!!. mvg lucy, en een poot van Beau!.

Monique van de Weerd - 09/06/2017 om 14:10

Ik gebruik al een x-aantal jaren Plaque off voor allebei mijn honden. Ik ben hier erg tevreden over, eén van mijn honden is niet echt een kluiver maar een hap slik weg kluif hond ;-) dus wel zo handig om er dan een natuurproduct bij te gebruiken zoals plaque off. Prima spul!

Ad Dierx - 09/06/2017 om 13:16

Ik gebruik al vijf jaar voor mijn hond PlaqueOff. Ik ben dit gaan gebruiken omdat onze hond (een Labradoodle) al als pup altijd uit zijn bek stonk.
Door hierop te googelen kwam ik bij Plaqueoff terecht. Ik heb hier geen moment spijt van gehad, hij stinkt niet meer uit zijn bek en zijn tandsteen aanmaak is beduidend minder. Hij heeft voor een hond van vijf jaar nog hele mooie witte tanden. Ik kan dan ook alleen maar Plaqueoff van harte aanbevelen.

Caroline van der Zaal - 09/06/2017 om 12:59

In april 2012 kreeg mijn hond Bomans acuut artrose. Niet meer vooruit te branden.... Na 'onderzoek' op het internet kwam ik bij Amiqure Mobility, wat ik wilde proberen voordat ik naar een dierenarts zou gaan. De chemische geneesmiddelen die de dierenarts uitdeelt zijn nu eenmaal ook niet altijd zaligmakend. Na 4 dagen slikken ging Bomans wee gewoon mee uit! Niet te ver, niet te lang, maar altijd blij! Na 2 jaar leek het weer slechter te gaan en heb ik contact gezocht met Amiqure. Er werd geadviseerd tot maximaal 1,5 x de dosering toe te dienen. Dit werkte weer en wij wandelden vrolijk verder. 31 maart jongstleden, Bomans was inmiddels 16 1/2 jaar oud, hebben we besloten dat het genoeg was: hij liet steeds vaker zijn ontlasting lopen en had niet meer de energie om een stukje te lopen. Het eeuwige leven krijg je niet met Amiqure Mobility, maar die 5 jaar extra hebben we mooi gehad!!! Ik raad iedereen die ik tegen kom met een hond met artrose aan het in ieder geval eerst te proberen!

M.Rupke van Riet - 11/05/2016 om 17:19

Wat ontzettend jammer dat de vlo en teek pipetten voor de grote hond niet meer leverbaar zijn .Was er altijd zeer tevreden over .

Dat wordt zoeken naar een alternatief voor een natuurlijk middel .

Met vriendelijke groet Marita Rupke

 rupke@xs4all.nl   
Claudia - 10/05/2016 om 19:15

Dankzij Amiqure Mobility leeft mijn hond nog. Omdat de pijnstillers van de dierenarts niet werkte. (Diverse geprobeerd).

ad en mieke van der goes. - 29/10/2015 om 16:13

Helaas hebben wij vanmiddag onze labrador Bo in moeten laten slapen.
Mede dankzij Amiqure is hij op een heel goede manier 15jr en 8mnd. oud geworden.
Gerard ik wil je bedanken voor de prima service en hele goede levering.

Pvan Daalen - 25/07/2015 om 14:39

Amiqure Urinewegen is een perfect middel voor katten met blaasproblemen (FLUTD).
Een van mijn katten heeft regelmatig last van terugkerend blaasgruis (ondanks duur dieetvoer).
Met een dag of 3 merk ik al verbetering bij haar
*(als het dier niet kan plassen of veel pijn heeft moet je natuurlijk direct naar je dierenarts!).
Ik blijf de pasta nu preventief geven en ga ook het voer (Miezelinos Urinewegen+ methionine) van jullie aanschaffen.
Ook de pasta voor luchtwegen heb ik eens voor een andere kat van ons gebruikt. Zij bleef ondanks antibiotica maar verkouden en proesterig, met de pasta was ze er zo vanaf!
Ik vertrouw volledig op jullie producten en raad het ook anderen aan!

mieke van der goes - 12/12/2014 om 10:14

Onze labrador 14jr en 10mnd. oud gebruikt tot volle tevredenheid amiqure mobility.
Hij rook erg uit zijn bek en geven hem nu plaque off poeder in combinatie met de tabletten, als snoepje tussendoor, en inderdaad de stank is verdwenen!
Weer alle lof voor amiqure.

jenny raaijmakers - 03/11/2014 om 09:49

Ik gebruik nu 2 maanden EfaVet voor mijn staffort en ze is bijna van haar kale plekken af. Ze zat iedere keer aan de prednison van de dierenarts als de kale plekken erger werden daar is ze nu al 2 maanden van verlost. Ze is actiever en haar huid ziet er geweldig uit ik kan het iedereen aan raden

Nicole - 26/10/2014 om 15:49

Paar dagen geleden begonnen met de urinewegen flutd pasta voor mijn kater.. Super spul, na 3 keer begon ik gelijk al verschil te merken..Hij gaat weer netjes op de kattenbak en begint weer lekker zich zelf te worden...super spul is het

Liana - 22/09/2014 om 19:31

Ik wil amiQure Hartelijk bedanken voor het leveren van de Mobility voor onze hond Bootz jaren aan een stuk door. We hebben de Mobility met succes kunnen behandelen voor zijn rug en gewrichten terwijl de dierenarts een operatie voorstelde. Ik ben toen gaan zoeken en vond dit perfecte product. Hij herstelde van zijn hevige pijn!
Helaas is onze hond (Labrador) van 12 jaar vorige week overleden aan Lymfeklier-kanker. We hebben hem in moeten laten slapen. Mijn man heeft het product Mobility aanbevolen bij onze dierenarts. Hopelijk nemen ze de moeite om deze website te bekijken....
Gerard, ik wil je graag bedanken voor al de potjes die ik keurig ontvangen heb en daar veel baat bij heb gehad.

Liefedevolle groet,
Liana

mieke van der goes - 11/06/2014 om 11:12

Onze labrador ruim 14jr oud had vreselijk last van zijn gewrichten.
Dank zij Amiqure mobilty heeft hij weer een veel beter leven gekregen.
Was geminderd met de mobilty om over te schakelen op de glucosamine maar kreeg weer heel veel pijn.
Weer opnieuw gestart met de hoge dosering mobilty en merken duidelijk weer verschil.
De service is super!!

Simone & Nikita - 20/03/2014 om 11:43

Hoi,

Even een update, met Nikita gaat het gelukkig nog steeds goed, ze krijgt nog steeds elke dag immuun support en Cell Boost, van de Cell Boost geven we ook maar een hele capsule (soms om de dag) omdat ze als ik de capsule halveer het bijna niet wil eten.
Zijn er nog andere mensen met goede ervaringen met Immuun support en Cell Boost? En hoe gaat het nu met jullie hond of honden?

Groetjes Simone & Nikita

Simone - 12/01/2014 om 13:30

Hoi,

wij zijn net begonnen met de cell boost en immuun support voor onze lieve maltezer Nikita van 10,5. Bij nikita is begin december een mastocytoom graad 2 weggehaald, de operatie goed gegaan en de randen waren schoon. Aan gezien de kleuring aangaf dat de kanker erg agressief was adviseerde het mcd chemo. Wij willen dit niet omdat nikita nu nog steeds heel vrolijk en levendig is en supergoed hersteld is. Toen vonden wij amiqure en lazen zulke geweldige reacties dat we besloten hebben om deze producten wel te gaan gebruiken uit voorzorg. Ook omdat wij het vreemd vonden dat de DA meteen met chemo aankomt zonder dat ze weten of er uitzaaiingen zijn. We houden jullie op de hoogte hoe het gaat.

groetjes Simone en pootje van nikita

A.Dewitte - 28/11/2013 om 11:48

Eind augustus bleek mijn labrador een agressieve kanker te hebben . Een chemokuur drong zich op . Daarvoor heb ik bedankt : ik wou dat mijn hond niet aandoen ! Dankzij Amiqure cell boost en immuun lijkt mijn hond herboren ! DANK U WEL, in naam van mijn hond ! SUPER , die kruidencapsules !

 
Pagina 1 van 2

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel