Winkelwagen Geen producten

Klantenservice

Inlogsysteem en spaarpunten

Bij het bestellen kan men kiezen voor wel of niet te registreren. Bij een registratie worden automatisch inloggevens (e-mailadres en wachtwoord) aangemaakt. Dit vergemakkelijkt een volgende bestelling. Indien men liever niet wil registreren, dan is dat ook mogelijk, helaas worden er dan geen spaarpunten verzameld.

Indien is gekozen voor registratie en inloggen, dan verzamelt men bij elke bestelling spaarpunten. Bij een minimale bestelling van 15 euro verkrijgt men 1 spaarpunt (0,50 euro), vervolgens bij 5 euro meer is dat 1 spaarpunt extra, dus bij een bestelling van 20 euro zijn dat 2 spaarpunten, bij een bestelling van 25 euro zijn dat 3 spaarpunten, dit loopt door tot 18 spaarpunten bij een bestelling van 100 euro. De spaarpunten kunnen worden ingewisseld bij een volgende bestelling.

Verzendkosten

Landen Order bedrag lager dan Verzend kosten
Nederland € 25,- € 2,25
België, Duitsland € 35,- € 5,--
Denemarken, Finland, Frankrijk, Groot Brittannië, Ierland, Italië, Letland, Luxemburg, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland € 45- € 10,--
Overige landen € 70,- € 15,--

 

Betaalmogelijkheden

Voor het betalen kunt u kiezen uit 4 mogelijkheden, te weten:
 

 1. vooraf betalen via Ideal, veilig en betrouwbaar via uw eigen bank. Zie voor meer informatie www.ideal.nl
 2. achteraf betalen via Klarna, eveneens veilig en betrouwbaar, waarbij u binnen 14 dagen na de bestelling dient te betalen. Zie voor meer informatie www.klarna.nl
 3. vooraf betalen via PayPal, veilig en betrouwbaar via uw eigen bank. Zie voor meer informatie www.paypal.nl
 4. Belgische klanten kunnen betalen via MisterCash
Bij de meeste webwinkels worden er kosten in rekening gebracht voor het betalen via Ideal, PayPal of Klarna; amiQure brengt geen kosten in rekening.

Niet Goed Geld Terug

Wanneer u onverhoopt niet tevreden bent over de werking van een amiQure product, dan kunt u aanspraak maken op onze garantie: Niet Goed Geld Terug.
Deze vrij unieke garantie durven wij te verstrekken omdat we vertrouwen op de kwaliteit van de producten en de vele goede ervaringen van honden- en kattenbezitters in de loop der jaren.

Voorwaarden zijn als volgt:

 1. Men heeft het product minimaal 8 weken correct gebruikt;
 2. Men heeft het betreffende product gekocht via de amiQure webwinkel en kan dit aantonen middels een factuur of overschrijvingsbewijs;
 3. Men meldt schriftelijk of per e-mail het geld terug te willen ontvangen;
 4. Men geeft een korte omschrijving van het probleem bij aanvang;
 5. Men vermeldt de eventueel eerder of gelijktijdig gegeven supplementen of medicijnen;
 6. Men geeft een korte beschrijving van de hond of kat (ras, gewicht, leeftijd);
 7. Men geeft aan de startdatum van het toedienen en de einddatum;
 8. Men meldt de gegeven dosering;
 9. Tot slot geeft men een korte beschrijving van de status van het probleem na beëindiging van het toedienen van het amiQure product.

Na beoordeling van het bovenstaande wordt het geldbedrag (tot een maximum van 40 euro per huishouden/adres; i.v.m. verzendkosten wordt er een bedrag van 7 euro in mindering gebracht op het te restitueren bedrag) binnen een week terug betaald.

Retourmogelijkheden

Als consument heeft u bij amiQure het recht om binnen een termijn van 3 weken de bestelde producten te retourneren zonder opgaaf van redenen. Voorwaarde is wel dat de producten onbeschadigd en ongeopend zijn. Indien u gebruik wenst te maken van dit recht, dan:
 

 • neemt u telefonisch contact met ons op (telefoon 06-34847904) of
 • u stuurt ons een mailtje (contact@amiqure.nl).

Wij nemen dan zo spoedig contact met u op teneinde het retourneren te regelen.

Klachten

Photo

Eventuele klachten over de producten, service of aflevering vernemen wij in voorkomende gevallen graag van u. De klacht kunt u kenbaar maken door het klachtenformulier (zie hieronder) in te vullen en naar ons op te sturen:

 • per mail naar contact@amiqure.nl
 • per post naar AmiQure b.v., postbus 9100, 3301AC  Dordrecht

Na ontvangst van uw klacht, ontvangt u binnen 24 uur van ons een bevestiging en uiterlijk binnen 5 werkdagen een reactie. Ingeval de reactie voor u onbevredigend is, kunt u contact opnemen de Stichting Keurmerk Webshops, zie www.keurmerk.info/Home/Klacht 
 

 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel