Winkelwagen Geen producten

Retourneren

Over retourneren van bestelde producten doen wij niet moeilijk. Het kan altijd zijn dat men van gedachten verandert of een andere reden. Wij houden ons keurig aan de regels zoals die gelden voor webwinkels.

In het kort komt het neer op het onderstaande:
  1. Volledige terugbetaling bij retournering. De consument heeft recht op volledige terugbetaling van alle kosten die men heeft gemaakt om de bestelling geleverd te krijgen. Dit betekent dat men ook de bezorgkosten of andere bijkomende kosten die men heeft betaald terug ontvangt bij een gehele annulering. De kosten voor het retourneren komen voor rekening van AmiQure (wij laten het pakketje weer bij u ophalen).
  2. Recht op annulering/retourneren. Het recht om de aankoop te annuleren wordt niet beperkt- om andere redenen dan de wettelijke. Ook artikelen in de uitverkoop mag men terugsturen.
  3. Retour- en crediteringstermijn. Men heeft na de dag van ontvangst van het product 14 dagen bedenktijd. Vanaf het moment van annulering moet men de aankoop binnen 14 dagen terugsturen. De webwinkel moet het bedrag binnen 14 dagen na het bericht van de annulering terugbetalen.
  4. Terugbetalen met zelfde betaalmiddel
  5. Graag vooraf overleg over het retourneren. Bij voorkeur via het daarvoor bestemde formulier voor herroeping (te vinden onder tabblad Klantenservice), per mail en/of telefonisch. Het daadwerkelijk retourneren van de producten, laten wij in de regel afhandelen door onze verzendorganisatie.
Zie voor een uitgebreide versie de Algemene Voorwaarden, te vinden onder tabblad Voorwaarden.

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.