Winkelwagen Geen producten

amiQure

Foto
Het Nederlandse bedrijf AmiQure is voortgekomen uit Royal Numico, in Europa vooral bekend door de Nutricia baby- en klinische voeding. Sinds 2003 is AmiQure een zelfstandige onderneming en worden de producten verkocht in o.a. Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.
 
De AmiQure producten worden in Europa geproduceerd, conform de strengste eisen op het gebied van het produceren van gezondheidsproducten voor mensen (strenger dan voor huisdieren).

De wetenschappers achter AmiQure hebben producten ontwikkeld voor een gezond leven van honden en katten.  Het streven was gericht op het verkrijgen van hoogwaardige natuurzuivere supplementen die garant staan voor een milde en bovenal diervriendelijke aanpak. Getuige de vele positieve reacties is men prima geslaagd in deze opzet.

Kernwaarden voor amiQure zijn:
  • Diervriendelijk
  • Mild en natuurlijk
  • Hoge kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Met kennis en zorg ontwikkeld
De naam amiQure is afgeleid van de woorden: ami (vriend) (kwaliteit) en cure (verhelpen).

Gerard Klaui


 

Herkomst en Productie

Het allerbelangrijkste is een goede basis en dat zijn voor ons zuivere planten en kruiden, deze zijn biologisch geteeld en conform de geldende richtlijnen ook verder geoogst en behandeld. Na een goede ingangscontrole wordt er van het plantenmateriaal een gestandaardiseerd extract gemaakt (zo is men verzekerd van een juiste hoeveelheid werkzame stoffen). Een ander zeer belangrijk aspekt is de formulering: de ingrediënten moeten vanzelfsprekend onderling geen interacties kunnen hebben en qua werking moeten de nutriënten elkaar versterken, gericht op de aandoening. Na het bereiden van mengsel van actieve bestanddelen, worden vervolgens de supplementen geproduceerd in de vorm van tabletten, capsules of pasta's. Tussentijds en achteraf vinden er controles plaats, waarna de apotheker het supplement kan goedkeuren en het geschikt is om uiteindelijk te worden gegeven aan de hond of kat die dat nodig heeft.

 

Echinacea, een kruid met weerstandsverhogende effecten Duivelsklauw (Harpagophym), een toepasselijke naam. Deze plant bevat werkzame stoffen die ontstekingen tegengaan. Monsters nemen van het plantenmateriaal Analyse in het laboratorium Tot poeder vermalen plantenmateriaal Close-up van het tabletteren Het afvullen van de flacons met tabletten

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.