Winkelwagen Geen producten

Glucosamine Plus

Dit product is in het bijzonder gericht op de aanmaak en opbouw van kraakbeen en de gewrichtsvloeistof (het 'smeermiddel' van de gewrichten). In vergelijking met amiQure-Mobility bevat amiQure-Glucosamine Plus een dubbele hoeveelheid glucosamine, echter de plantenextracten Salix alba en Harpagophytum ontbreken. 

Toepassingen:
  • Wanneer de conditie van de hond aanzienlijk is verbeterd na gebruik van amiQure-Mobility (door de heilzame plantenextracten);
  • of voor grote en zware honden eventueel in combinatie met amiQure-Mobility om de dosering glucosamine sterk te verhogen;
  • voor het behoud van soepele gewrichten.
Vanzelfsprekend is amiQure-Glucosamine Plus ook geschikt voor kleinere honden. De tabletten zijn door een breuklijn, gemakkelijk te delen.

Gebruik: dagelijks 1 tablet per 15 kg lichaamsgewicht. Voor een eerste aanpak van gewrichtsproblemen is het aan te bevelen te beginnen met amiQure-Mobility.

Verpakking: 90 tabletten. 

Bijlagen:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk: € 16,50
Het aantal Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 1
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 2,25 

Standaard levertijd

1-2 dagen

Staffelprijzen

Aantal

Prijs per stuk

1 of meer

€ 16,50

2 of meer

€ 14,85

3 of meer

€ 14,03

Relevante producten

Mobility

€ 19,10

Bestellen

QuraXan

€ 21,55

Bestellen

Omega 3 (visolie)

€ 16,87

Bestellen

QuraCerbo

€ 19,95

Bestellen

 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel
Ter kennismaking: QuraVital van 11,95 voor 6,95 euro. Een multi supplement met een breed scala aan nuttige bestanddelen, goed voor elke hond, maar zeker voor de ouder wordende of minder vitale hond.

Klik
hier voor meer informatie