Winkelwagen Geen producten

combi Derma + Omega-6

combi Derma-Omega 6
combi Derma + Omega-6
Reviews | Review toevoegen

Toepassingen bij: haaruitval, doffe vacht, droge huid, gevoelige huid, schilfers, onaangename vachtgeur, overmatig bijten/likken/krabben en overmatig verharen.

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

1-2 dagen

€ 26,00
Prijs per stuk

 

Het aantal Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 3
Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Van alle gezondheidsproblemen waar honden mee kampen, staat die van huid en vacht op nummer één. Een Duits epidemiologisch onderzoek onder maar liefst 158.000 honden die onder behandeling waren van een dierenarts, wees uit dat 17% kampt met huid- en vachtproblemen. De huid en vacht worden gezien als een weerspiegeling van de gezondheid van de hond. Naast inwendige factoren zoals voeding en infectieziekten, kunnen de huid en vacht ook worden aangetast door uitwendige invloeden zoals pollen, huidparasieten, UV-straling en luchtvervuiling. De huid en vacht beschermen niet alleen het lichaam tegen deze externe invloeden, maar reguleren ook de lichaamstemperatuur en vochthuishouding. Zo is een volle en glanzende vacht niet alleen mooi, maar bovenal noodzakelijk voor de gezondheid van de hond.

De amiQure-Derma formule is een zeer compleet product; geen enkel ander product verenigt zo veel eigenschappen in zich om de huid en vacht weer in een goede balans te brengen.

Toepassingen bij: haaruitval, doffe vacht, droge huid, gevoelige huid, schilfers, onaangename vachtgeur, overmatig bijten/likken/krabben en overmatig verharen.

Werkingsmechanisme van de nutriënten:

Inhoudsstof Functie
Biotine, Vit. A, Zink bij haargroeiproblemen; goed voor het bindweefsel in de huid
Vit. B3, Omega-3, Omega-6 behoud van het vochtevenwicht in de huid
Knoflook extract voedt de huid en ondersteunt bij haargroeiproblemen
Vitamine E beschermt de huid (antioxidant)
Omega-6 (Teunisbloemolie) neemt prikkels weg, voedt de huid, herstelt vochtbalans in de huid

Verpakking/Gebruik amiQure-Derma: 90 tabletten. Dagelijks 1 tablet per 10 kg lichaamsgewicht. De tabletten zijn deelbaar en daarom ook geschikt voor kleinere hondenrassen.
 
Verpakking/Gebruik Omega-6: 90 capsules. Bij aanvang van een kuur 1 capsule per 10kg lichaamsgewicht gedurende 12 weken; daarna kan een onderhoudsdosering worden gegeven van 1 capsule per 30kg lichaamsgewicht.

 

Review toevoegen

Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen uw ervaring (review) met ons te delen. Nadat deze is goedgekeurd zullen we deze plaatsen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel