Winkelwagen Geen producten

Derma

Derma
Derma
Reviews | Review toevoegen

Toepassingen bij: haaruitval, doffe vacht, droge huid, gevoelige huid, schilfers, onaangename vachtgeur, overmatig bijten/likken/krabben en overmatig verharen.

Verzendkosten

€ 2,25 

Standaard levertijd

1-2 dagen

€ 19,10
€ 17,19
Prijs per stuk

 

Het aantal Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Van alle gezondheidsproblemen waar honden mee kampen, staat die van huid en vacht op nummer één. Een Duits epidemiologisch onderzoek onder maar liefst 158.000 honden die onder behandeling waren van een dierenarts, wees uit dat 17% kampt met huid- en vachtproblemen. De huid en vacht worden gezien als een weerspiegeling van de gezondheid van de hond. Naast inwendige factoren zoals voeding en infectieziekten, kunnen de huid en vacht ook worden aangetast door uitwendige invloeden zoals pollen, huidparasieten, UV-straling en luchtvervuiling. De huid en vacht beschermen niet alleen het lichaam tegen deze externe invloeden, maar reguleren ook de lichaamstemperatuur en vochthuishouding. Zo is een volle en glanzende vacht niet alleen mooi, maar bovenal noodzakelijk voor de gezondheid van de hond.

De amiQure-Derma formule is een zeer compleet product; geen enkel ander product verenigt zo veel eigenschappen in zich om de huid en vacht weer in een goede balans te brengen. Voor problemen die gepaard gaan met geprikkelde huid, is Omega-6 een prima oplossing.

AmiQure-Derma bestaat uit hoogwaardige natuurlijke ingrediënten die de conditie van de huid en vacht herstellen of in optimale conditie houden. Het bevat o.a. een hoog gehalte biotine in combinatie met zink en de omega-3 en 6 vetzuren. 
 
In de praktijk heeft amiQure-Derma bewezen een uitstekend, mild en natuurlijk middel te zijn voor de gevoelige huid.

Een recente gebruikerservaring: Zelfs mijn dierenarts is tevreden over het product Derma, waar ik mijn Sheltie nu mee behandel. Hij heeft een soort eczeem op zijn snuit waardoor zijn haren uitvielen en door Derma geneest het heel mooi en zijn haren groeien daar weer aan. Mevr. M. van O. 


Toepassingen bij: haaruitval, doffe vacht, droge huid, gevoelige huid, schilfers, onaangename vachtgeur, overmatig bijten/likken/krabben en overmatig verharen.

Werkingsmechanisme: het Multi-Action systeem van deze formule bestaat uit heilzame plantenextracten en andere waardevolle nutriënten, met elk een eigen of ondersteunende functie. 

Inhoudsstof Functie
Biotine, Vit. A, Zink bij haargroeiproblemen; goed voor het bindweefsel in de huid
Vit. B3, Visolie (Omega-3), Borage-olie (Omega-6) behoud van het vochtevenwicht in de huid
Knoflook extract voedt de huid en ondersteunt bij haargroeiproblemen
Vitamine E beschermt de huid (antioxidant)

Verpakking: 90 tabletten.

Gebruik: dagelijks 1 tablet per 10 kg lichaamsgewicht. De tabletten zijn deelbaar en daarom ook geschikt voor kleinere hondenrassen.


 

Review toevoegen

Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen uw ervaring (review) met ons te delen. Nadat deze is goedgekeurd zullen we deze plaatsen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Aantal

Prijs per stuk

1 of meer

€ 19,10 € 17,19

2 of meer

€ 17,19 € 15,47

3 of meer

€ 16,24 € 14,62

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel