Winkelwagen Geen producten

Mariadistel Extra - 60 capsules

Mariadistel Extra - 60 capsules

Ondersteunt lever- en galreiniging, reinigen van het lichaam, goed voor de galfunctie, positieve invloed op de lever en galblaas

Verzendkosten

€ 2,25 

Standaard levertijd

1-2 dagen

€ 16,00
€ 14,40
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De zaden van de mariadistel (Silybum marianum) worden al eeuwen lang gebruikt voor medicinale doeleinden. Silymarine (de werkzame stof) heeft een positieve invloed op de lever en galblaas. Helaas wordt aan het belang van een goed functionerende lever veelal onvoldoede aandacht geschonken.

Om de werking van Silymarine te ondersteunen is een tweetal extracten toegevoegd. Curcuma heeft tal van geneeskrachtige eigenschappen, waaronder ontstekingsremmende, antioxidante, wondhelende, anticarcinogene, antimicrobiële en met betrekking tot de lever ontgiftende en leverbeschermende.
Reishi (Ganoderma Lucidum) bezit eveneens tal van gezondheidsondersteunende eigenschappen, voor dit supplement zijn dat met name de bescherming van de lever en het stimuleren van het immuunsysteem.

Vele functies van de lever
De lever heeft heel veel verschillende functies en is het belangrijkste stofwisselingsorgaan. Kort samengevat:

  • reinigen van het lichaam
  • filteren van het bloed
  • afbreken van chemicaliën, reststoffen van o.a. medicijnen en vervolgens omzetten in afvalstoffen
  • "informatie uitwisselen" met hersenen, maag, milt, blaas en nieren om zo eventuele noodzakelijke herstelprocessen in gang te zetten.
  • samenwerken met de huid om ongewenste afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen.
  • vervullen van een belangrijk onderdeel in het immuunsysteem.

Leverproblemen
Symtomen die kunnen samenhangen met een slecht functionerende lever zijn o.a. slechte eetlust, gewichtsverlies, dorst, veel plassen, braken, diarree, opgezette buik, zenuwverschijnselen en sloomheid. Bij ernstige problemen is het mogelijk dat ammoniak via de bloedbaan in de hersenen komt, wat kan leiden tot toevallen, trillen, overmatige speekselvorming en vreemd gedrag.

 
Toepassingen: ondersteunt lever- en galreiniging, reinigen van het lichaam, goed voor de galfunctie, anaalklieren, positieve invloed op de lever en galblaas, bij gebruik van zware medicatie (NSAID's, Prednoral, Prednison).

Gebruik: dagelijks een kwart tot een halve capsule bij een lichaamsgewicht tot circa 10kg; van 10 tot 20kg een hele capsule; tot 40kg 2 capsules. Bij voorkeur de toediening verdelen over de dag. Indien de hond of kat diarree heeft, dan is de dosering te hoog.

Inhoud per capsule: 100mg gestandaardiseerd Mariadistel extract (werkzame stof is Silymarine 80mg), Reishi extract 100mg, Curcuma longa extract 30mg (werkzame stof curcuminoïden 27mg). Hulpstoffen cellulose.

Waarschuwing: raadpleeg een dierenarts ingeval hond of kat zwanger is of lactatie geeft. Consulteer dierenarts ingeval bijwerkingen optreden.

Verpakking: 60 capsules.

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 16,00  € 14,40

2 of meer

€ 14,40  € 12,96

3 of meer

€ 13,60  € 12,24

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel