Winkelwagen Geen producten

Verm-X Kruidenbrokjes hond - 100gr

Verm-X honden
Verm-X Kruidenbrokjes hond - 100gr

Verm-X kruidenbrokjes voor een optimale ondersteuning van een natuurlijke darmgezondheid

Standaard levertijd

1-2 dagen

€ 9,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Verm-X is een speciaal ontwikkeld kruidensupplement voor een goede darmhygiëne, inclusief het op een natuurlijke wijze onder controle houden van inwendige parasieten bij huisdieren.

Verm-X, het natuurlijke alternatief. Verm-X is samengesteld uit verschillende kruiden die van oudsher effectief blijken te zijn tegen inwendige parasieten. In de oorspronkelijke natuurlijke leefomgeving kunnen die dieren namelijk datgene wat de natuur biedt en wat ze nodig hebben, een vorm van zelfmedicatie. Met het hedendaagse kant-en-klare voer is dat niet meer het geval. Verm-X is gebaseerd op deze manier van zelfmedicatie op basis van voedselkeuze.

Verhoogde weerstand. Het kruidensupplement Verm-X bevat o.a. kruiden die bekend staan om het herstellende effect op de darmwand. Verm-X zorgt daardoor voor een hogere natuurlijke weerstand, waardoor het dier aanzienlijk beter is bestand tegen parasieten. Zie de bijlage voor een beschrijving van de diverse kruiden.

Ontwormen. Doel van het ontwormen is het dier gezond te houden en de veiligheid van mensen te waarborgen. Vaak is voorafgaand aan het ontwormen geen wormbesmetting aangetoond. We dienen dan uit voorzorg medicijnen toe, terwijl er niet te genezen valt. Verm-X vindt het belangrijk dieren gezond te houden en alleen medicijnen (met bijwerkingen) toe te dienen als dat nodig is.

De gezondheid van uw huisdier. Het is goed om stil te staan bij het effect van chemische ontwormmiddelen op het lichaam, maar ook het milieu. Want bij de ontlasting komen de chemische stoffen in de grond, waardoor ook het bodemleven wordt aangetast. Chemische ontwormkuren veroorzaken steeds meer gezondheidsklachten bij dieren. Klachten die veelal niet direct in verband worden gebracht met het ontwormen, zoals een doffe vacht en jeuk. Bovendien worden steeds meer wormen immuun voor de gangbare ontwormmiddelen.

Verpakking: flacon met inhoud van 100 gram (circa 60 brokjes). Ook verkrijgbaar in een 325gr verpakking (circa 180 brokjes).
Dosering: 2 brokjes per dag bij klein ras, middelgroot ras 4 koekjes per dag en bij groot ras 6 brokjes per dag. Voor een kuur wordt aanbevolen gedurende 2 weken een dubbele dosering te geven. 

Aanvullende informatie: bij een eventuele overdosering zijn er geen bijzondere bijwerkingen te verwachten, wel kan de ontlasting in kleinere hoeveelheden worden uitgescheiden. 

 

Ingrediënten oa: Bruine rijst, vogelmeel, kippenvet, bietenpulp, aardappel, aardappel zetmeel, Verm-X Canine formule, bakkersgist, kippenlever, zalmolie, zeewier, groene thee extract, prebiotica FOS, prebiotica MOS, mineralen en vitaminen.
 
Analyse: R.Eiwit 22%, R.Vet 12%, R.Celstof 3%, R.As 6%, Vit A. 10.000 IU/kg, Vit D3 1.500 IU/kg, Vit E 80 IU/kg, Koper 12mg/kg.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.