Winkelwagen Geen producten

Respiration pasta

Respiration pasta
Respiration pasta

Een milde, natuurlijke en diervriendelijke pasta, ontwikkeld voor gezonde luchtwegen.

Verzendkosten

€ 3,95 

Standaard levertijd

1-2 dagen

€ 10,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Katten hebben vaak gevoelige bovenste luchtwegen. De diervriendelijke aanpak van amiQure-Respiration pasta is bedoeld voor gezonde luchtwegen.

Een recente gebruikerservaring: Ik ben heel tevreden over de Respiration pasta. Mijn 13 jaar oude kater heeft de ***** en de dierenarts moest om de 10 à 12 dagen komen om hem ***** voor te schrijven, 10 dagen pillekes en dan 10 dagen **** vrij. Ik dacht dit kan zo niet blijven doorgaan en ik ben gaan zoeken op internet en kwam op uw site terecht. Bestelde paar keer enkele pasta's. Alle dagen meng ik die onder wat nat voer en rara.......hiermee blijft hij 1,5 maand ****vrij!!!!!!! Dan laat ik een andere dierenarts komen die hem andere ****** voorschrijft. 10 dagen pillekes,daar, na alle dagen de respiration pasta en hij is goed voor 1,5 maand!
Maar nu is het hier door allerlei omstandigheden zo druk, dat ik er niet meer toe kom om hem nog alle dagen respiration pasta te geven. Wat denk je; hij heeft de eerste 2 dagen een keer of 6
******, dan gaf ik hem gauw wat respiration pasta, de volgende dag direct gedaan met ******! Weer pas na 3 dagen gegeven en hij ***** niet meer tussensdoor!! "Mijn diagnose": 13 jaar oude kater met ****** in erge vorm (******, *******, *******, ******, heel de dag door *******, héél zielig!). Met dierenarts 1; om de 20 dagen ********** van 10 dagen, nadien 10 dagen ******. Met Amiqure respiration pasta; àlle dagen voorgeschreven hoeveelheid onder natvoer; 45 à 46 dagen ******!! Dàn pas dierenarts 2 nodig met andere **********. Als het zo voortgaat hoef ik Amiqure respiration pasta maar om de andere dag of om de 3 dagen te geven en IS HIJ ER STRAKS HELEMAAL  VAN  ******!! Iets wat met de traditionele ********* nog altijd onmogelijk is!!! U mag mijn verhaal gerust publiceren bij de beschrijving van dit artikel want ik wil niet dat de dieren onnodig moeten *****. Gefeliciteerd met uw product!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mevr. K de B.


* In verband met de toegestane gezondheidsaanprijzingen zijn sommige woorden vervangen door sterretjes.

De meervoudige aanpak van deze formule bestaat uit heilzame plantenextracten en andere waardevolle nutriënten, met een verzachtende invloed op de luchtwegen om vrijer te kunnen ademen.

Inhoudsstof Functie
Echinacea, zink, vitamine C, Boswellia serrata extract bevordert en ondersteunt het immuunsysteem
Thymus vulgaris extract, N-acetylcysteïne weldadig en verzachtend voor de keel
Koper, Selenium, Vitamine C en E antioxidanten

Toepassingen: voor gezonde luchtwegen, om vrijer te ademen door de neus.

Gebruik: dagelijks circa 3 cm (2 gram) pasta op de snuit of poot van de kat smeren of door het voer. Na verloop van tijd kan de dosering eventueel worden gehalveerd, mits dit niet ten koste gaat van de conditie.

Verpakking: tube met 100 gram pasta. Uitgaande van een gemiddeld lichaamsgewicht (4kg) en de standaarddosering, is een tube goed voor 50 dagen.

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 10,95

2 of meer

€ 9,86

3 of meer

€ 9,31

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel