Winkelwagen Geen producten

Urinewegen (FLUTD) pasta

Urinewegen (FLUTD) pasta
Urinewegen (FLUTD) pasta

Een natuurlijke, milde en diervriendelijke pasta, ontwikkeld voor een goede blaasfunctie.

Verzendkosten

€ 3,95 

Standaard levertijd

1-2 dagen

€ 10,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Katten hebben vaak gevoelige lage urinewegen (blaas en urinebuis). Dit komt doordat katten slechte drinkers zijn, waardoor de urine geconcentreerd is. Maar ook doordat de anus (zowel van poes als van kater) direct boven de urinebuisopening is gelegen, waardoor bacteriën eenvoudig het urinekanaal in kunnen. Dat er mogelijk iets mis is met de blaas of urinewegen van uw kat merkt u aan:

  • vaker dan normaal plast
  • moeite heeft bij het plassen of in kleine hoeveelheden
  • gekleurde urine
  • plast op ongebruikelijke plaatsen
  • wil plassen maar niet kan.
Er zijn 2 vormen van ******, de amiQure-Urinewegenpasta kan prima worden ingezet om de blaas schoon te houden en kan worden toegepast voor de meest voorkomende vorm van ******.

Extra gevoelig zijn katers vanwege een langere en nauwere urinebuis dan poezen, katten die zelden of nooit naar buiten gaan, katten met overgewicht en luie of weinig actieve katten.

Een ander probleem rond de urinewegen kan samenhangen met de nieren. Herkenbare symptomen zijn: gewichtsverlies, een verminderde eetlust, meer urine produceren, meer dan normaal drinken, braken of bleek tandvlees vertonen, het hebben van een slechte adem of vacht, of lusteloos zijn. In alle gevallen is het raadzaam een dierenarts te raadplegen.

De diervriendelijke aanpak van amiQure-Urinewegen pasta ondersteunt een gezond milieu in de blaas en zorgt voor een goede blaasfunctie.

Een recente gebruikerservaring: Geen valse beloftes maar een echte oplossing voor de ********** van mijn kat. Zelfs met het speciale (dure) dieetvoer van de dierenarts bleven de problemen aanhouden. Na enkele dagen de Urinewegen Pasta gebruikt te hebben merkte ik al een enorm verschil aan mijn kat, hij zit eindelijk lekker in zijn vel en zijn ************ zijn zo goed als verdwenen. Ik beveel dit iedereen aan die huisdieren hebben met ********!  Mevr. V.W.

* In verband met de toegestane gezondheidsaanprijzingen zijn sommige woorden vervangen door sterretjes.

De meervoudige aanpak van deze formule bestaat uit heilzame plantenextracten en andere waardevolle nutriënten, met elk een eigen of ondersteunende functie.
 
Inhoudsstof Functie
Cranberry extract ondersteunt een goed milieu in de blaas
Bromelaïne extract, Cranberry extract verhoogt de weerstand in de blaas
dl-Methionine houdt de blaas schoon
Vitamine A, Zink ondersteunt


Gebruik: 2 maal daags circa 2 cm (1,5 gram) pasta op de snuit of poot van de kat smeren of door het voer. Na verloop van tijd kan de dosering eventueel worden gehalveerd, mits dit niet ten koste gaat van de conditie.
Belangrijk is dat de kat altijd de beschikking heeft over vers en voldoende water.

Verpakking: tube met 100 gram pasta. Uitgaande van een gemiddeld lichaamsgewicht (4kg) en de standaarddosering, is een tube goed voor 1 maand. 

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 10,95

2 of meer

€ 9,86

3 of meer

€ 9,31

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel