Winkelwagen Geen producten

Urinewegen (FLUTD) pasta

Urinewegen (FLUTD) pasta
Urinewegen (FLUTD) pasta

Natuurzuivere en diervriendelijke pasta, ontwikkeld voor het bevorderen van een gezonde blaas.

Verzendkosten

€ 2,25 

Standaard levertijd

1-2 dagen

€ 10,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Katten zijn gevoelig voor aandoeningen aan de lage urinewegen (blaas en urinebuis). Dit komt doordat katten slechte drinkers zijn, waardoor de urine geconcentreerd is. Maar ook doordat de anus (zowel van poes als van kater) direct boven de urinebuisopening is gelegen, waardoor bacteriën eenvoudig het urinekanaal in kunnen. Een mogelijke oorzaak van blaasgruis is wellicht de vorming van microscopisch kleine kristallen in het urinewegstelsel. Dit soort problemen herkent u wanneer uw kat:

  • vaker dan normaal plast
  • moeite of pijn heeft bij het plassen of in kleine hoeveelheden
  • bloed heeft in de urine
  • plast op ongebruikelijke plaatsen
  • wil plassen maar niet kan.
Er zijn 2 vormen van blaasgruis, te weten struvietsteen en oxalaatsteen. De laatste vorm komt het minst voor (circa 10%). De amiQure-Urinewegenpasta is alleen geschikt voor de meest voorkomende vorm: struvietsteen. Daarnaast kan het prima worden ingezet bij andere blaasproblemen.

Extra gevoelig zijn katers vanwege een langere en nauwere urinebuis dan poezen, katten die zelden of nooit naar buiten gaan, katten met overgewicht en luie of weinig actieve katten.

Een ander probleem rond de urinewegen kan samenhangen met de nieren. Herkenbare symptomen zijn: gewichtsverlies, een verminderde eetlust, meer urine produceren, meer dan normaal drinken, braken of bleek tandvlees vertonen, het hebben van een slechte adem of vacht, of lusteloos zijn. In alle gevallen is het raadzaam een dierenarts te raadplegen.

De diervriendelijke aanpak van amiQure-Urinewegen pasta is gericht op het bevorderen van een gezonde blaas.

Een recente gebruikerservaring: Geen valse beloftes maar een echte oplossing voor de blaasproblemen van mijn kat. Zelfs met het speciale (dure) dieetvoer van de dierenarts bleven de problemen aanhouden. Na enkele dagen de Urinewegen Pasta gebruikt te hebben merkte ik al een enorm verschil aan mijn kat, hij zit eindelijk lekker in zijn vel en zijn blaasproblemen zijn zo goed als verdwenen. Ik beveel dit iedereen aan die huisdieren hebben met blaasproblemen!  Mevr. V.W.

Werkingsmechanisme: het Multi-Action systeem van deze formule bestaat uit heilzame plantenextracten en andere waardevolle nutriënten, met elk een eigen of ondersteunende functie.
Inhoudsstof Functie
Cranberry extract ondersteunt een goed milieu in de blaas
Bromelaïne extract, Cranberry extract verhoogt de weerstand in de blaas
dl-Methionine houdt de blaas schoon
Vitamine A, Zink ondersteunt


Gebruik: 2 maal daags circa 2 cm (1,5 gram) pasta op de snuit of poot van de kat smeren of door het voer. Na verloop van tijd kan de dosering eventueel worden gehalveerd, mits dit niet ten koste gaat van de conditie.
Belangrijk is dat de kat altijd de beschikking heeft over vers en voldoende water.

Verpakking: tube met 100 gram pasta. Uitgaande van een gemiddeld lichaamsgewicht (4kg) en de standaarddosering, is een tube goed voor 1 maand. 

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 10,95

2 of meer

€ 9,86

3 of meer

€ 9,31

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel