Winkelwagen Geen producten

Stress pasta

amiQure-Stress pasta
Stress pasta

Bij/voor: acceptatie nieuw huisdier, onacceptabel gedrag, kattenshow, zenuwachtig gevoel, onverdraagzaamheid, reizen, spanning, verblijf in pension, vernielzucht en vuurwerk.

Verzendkosten

€ 3,95 

Standaard levertijd

1-2 dagen

€ 10,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Net als mensen en andere dieren, zijn katten ook wel eens rusteloos of prikkelbaar. Dit kan het resultaat zijn van een belangrijke verandering of een (chronisch) gebrek aan zekerheid. Zo kunnen katten bijvoorbeeld geïrriteerd raken door reizen, lawaai en bij verblijf in een pension.

Stress-situaties, bijvoorbeeld lawaai of afzondering, kunnen leiden tot vernielzucht en vervuiling. Ook een schokkende belevenis kan de oorzaak zijn van een gedragsverandering bij de kat, te denken valt aan bijvoorbeeld aan vuurwerk, gevecht met hond of andere kat of mishandeling. Maar ook het niet goed gesocialiseerd zijn tijdens de kitten periode kan gedragsproblemen veroorzaken.

AmiQure-bij Stress pasta bestaat uit hoogwaardige natuurlijke ingrediënten die op een diervriendelijke manier de zwakke zenuwen tot een weldadige rust te brengen, zowel op de lange termijn, maar ook op de korte termijn. Belangrijk om te weten is dat amiQure-bij Stress kalmeert zonder te versuffen en geen gewenning geeft.

Een recente gebruikerservaring: Een goed product dat snel resultaat heeft geboden voor onze zeer onzekere kat die zeker al relaxter is geworden in 3 weken tijd. Een middel dat heel gemakkelijk is toe te dienen, gewoon wat pasta in de mond aanbrengen en hij lijkt de smaak niet vervelend te vinden, stukken beter dan tabletten in te moeten brengen. Mevr. B.

Toepassingen bij/voor: aanpassing, acceptatie (bijv. nieuw huisdier), onacceptabel gedrag (uitvallen), rusteloosheid, kattenshow, zenuwachtig gevoel, onverdraagzaamheid, reizen, spanning, stress als gevolg van stresssituaties, verblijf in pension, vernielzucht en vuurwerk.
 
De meervoudige aanpak van deze formule bestaat uit heilzame plantenextracten en andere waardevolle nutriënten, met elk een eigen of ondersteunende functie. 

Inhoudsstof Functie
Withania extract, Foliumzuur, Vit. B6 minder stressgevoelig
Valeriaan extract ontspannend en rustgevend

Gebruik: dagelijks circa 2 cm (1,5 gram) pasta op de snuit of poot van de kat smeren of door het voer. Een optimale werking wordt bereikt na ongeveer 3 weken. Na verloop van tijd kan de dosering eventueel worden gehalveerd, mits dit niet ten koste gaat van de conditie.

Verpakking: tube met 100 gram pasta. Uitgaande van een gemiddeld lichaamsgewicht (4kg) en de standaarddosering, is een tube goed voor 2 maanden. 

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 10,95

2 of meer

€ 9,86

3 of meer

€ 9,31

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel